Tik Tok Tik Tok



dup..dap..dup..dap..!!
makin lama makin berdebar-debar la plak
sape2 yang dah kawen tu.. korang dulu pun rasa camni eh?? ;)


sedar xsedar lagi 2 week jer lagi nk bergelar 'p.u.a.n'
sekian lame aku mencari gelaran tersebut
InsyaAllah sket jer lagi.. title tu akan dapat aku genggam
genggam kuat2 jangan sampai lepas!! 

memandangkan lagi 2 minggu jer lagi
wuiishh.. macam xcukup kaki tangan dah aku dibuatnyer
bnyknyer benda xsetel lagi
smpai xtahu nk wat yang mane dulu da

borang nikah xsubmit g kt pejabat agama
oh tidak!! sok pagi nk setel yang tu dulu
sib baik dah g jumpe ngan imam td
kalu yang tu xsetel camner nk menikah kan.. ;)

hantaran aku.. camner aku beli barang tu bulan lepas
macam tu la keadaan barang tu skrang
duk dalam plastik g.. bukak sentuh ape pun tak
haii cik fz oii.. sedaq ker x, lagi 2 mggu jer nih!! 
aiishh.. sgt kerisauan

baju wedding.. ha!! yg ni aku suker
orang butik awal2 dah call suh g fitting
mane taknyer dah lebih 1 week dia try call tapi tak berjawab
naik gelabah jgk laa 'akaks' itu
so..so..sowi.. aku mmg payah nk jwb no yg xkenal
kalu msg order product yang aku jual laju lah aku layan.. bisnes kan!! ;)

memandangkan agak bnyk benda nk kena setel
so..lupakanlah kejap.. t gelabah payah lak..kan.. ngee!!
jom layan lagu ni.. aku suker.. jom kawen!! ;D



p/s : buat en tunang.. saya tahu awk stress.. i always be by ur side..
don't wory, everythng will be fine.. insyaAllah..amin!! ;)


Make choices that will make your journey in life the best that it can be.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...