Jodoh Itu Ada


Jodoh itu kita dapat rasa dengan kehadiran seseorang
seseorang yang mampu membuatkan kita tenang
seseorang mampu membuatkan kita rasa bertambah aman
malah akan meningkatkan rasa keimanan
yang sedih akan jadi gembira
yang muram akan jadi riang ria
yang lemah akan jadi kuat
yang takut akan jadi berani
yang gagal akan jadi berjaya
dan yang seorang akan jadi sempurna berdua!!

video


p/s : carilah si dia yang mampu membuatkan anda rasa begitu!!


Make choices that will make your journey in life the best that it can be.

you're perfect..


sekejap jer masa berlalu, sedar xsedar dah makin bertambah umur aku ni
semakin hari semakin banyak komitment yang harus digalas dengan penuh tanggungjawab
sket jer lagi dah nak melangkah ke stage yang seterusnya
en tunang penah tanyer beberapa hari lalu.. 'bersediakah untuk ke step seterusnya??'
jika tidak melangkah mcm mane kita nak tahu kemampuan kita kan
insyaAllah.. i will do da best for us!! 


sempena besday aku yang baru jer berlalu, xsangka lak ramai yg igt.. 
trima kasih kawan2.. terharu sgt2..
for u my fiance, thank you so much for suprise besday gift
my febret flower.. suker sgt2 carnation.. 
n thank you so much for sweet jubah tu..
patutlah xbagi beli ari2.. nak dapat free rupanya..
hehehee.. teruja sangat2!! yeeaaa.. suker!!  (^,^)

video

p/s : u'r my sweet candy en tunang.. masam2 manis!! ;P


Make choices that will make your journey in life the best that it can be.

Jana Pendapatan Percuma!!


Sekarang ni macam2 cara orang berusaha cari duwet. Semuanya hanya dihujung jari anda, specially tuk blogger laa..cumernyer, terpulanglah kepada diri sendiri samada nak join ker xnak join jer. Syarikat pengiklanan banyak sangat sekarang ni, pilih mane 1 yang anda suka. Semua ade kelebihan masing2..  Ade Nuffnang, Churpchurp dan pelbagai lagi laa.. tp arini nk cte pasal


Says.my ni adalah 1 syarikat pengiklanan online. Sebenarnya ditubuhkan untuk memudahkan orang mengiklankan barangan mereka secara online sekaligus menolong menghebahkan tentang produk mereka. Bagi yang ramai kenalan di fb ker twet ker.. lagi2 kat blog leh la try Says.my ni.. function dia same jer macam churpchurp semua tuh. Setiap unique click akan di bayar pada kadar tertentu. Namun hanya 1 IP address sahaja diterima untuk bayaran anda. 

Contonya ; Jika bayaran Says.my RM0.40 untuk 1 click,  jika 20 orang click bermakna anda telah berjaya  mendapat RM8 dan begitulah seterusnya. Jika cukup jer RM50, anda boleh tebus duit tersebut samada nak masuk akaun bank anda ataupun diorg akan antar cheque ke rumah anda. Macam-macam kempen ade dan memang sgt berbaloi la kalu joint sbb semuanya PERCUMA dan link tu semua leh share kt facebook, twitter, blog, forum dan sebagainya lah. Sambil online sambil jana duwet. Haaa..best kan!!

Jom daftar dengan Says.my lak :-

1- Untuk register sila Click Here
2- Klik pada 'Sign Up' atas skali sebelah kanan yang berwarna kuning.
3. Isikan username anda, email dan juga password dan klik 'Create My Account'.
4. Lepas tu akan keluar Your account has not activated yet.
5. Sila Log In email yang anda register tadi dan Click Link Activation yang diberi.
6. Selesai pendaftaran

Cara Share Kampen :-

2. Anda akan lihat banyak kampen yang ada.
3. Cari yang ada nilai RM dan berapa hari Left
4. Click pada gambar tersebut dan tunggu sekejap.
5. Selepas itu cari perkataan ' Generate My unique URL' dan click di situ
6. Ia akan paparkan link anda dan sila copy link tersebut dan share.


kalu baik hati , meh tlg click gambar2 ni kejap.. tq!!

  

p/s : jom joint says.my lak reramai, 
jgn risau sbb says.my mengutamakan pelanggan mereka.. ;)


Make choices that will make your journey in life the best that it can be.

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Setelah sebulan kita berpuasa,
Hari lebaran kini menjelma,
Setiap umat meraikan dengan gembira,
Tanda kesyukuran kita kepadaNya.

Bila malam tidur tak lena,
Rindukan dia yang jauh dari mata,
Maafkan segala salah dan silap yang ada,
Moga dijauhi segala sengketa.

Tangan dihulur maaf dipinta,
Harap diampun segala dosa,
Ukhwah saudara harus dijaga,
Agar silatulrahim terus terpelihara.



p/s : selamat hari raya teman2 tersayang!! ;)


Make choices that will make your journey in life the best that it can be.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...